Gasztronómiai kalandozások az elegancia és ízek világában
Németh Attila „Királyi Szakács” tálalásában


Kedves vendégeim!


Gasztronómiai érdeklődésem Mátyás király udvarába nyúlik vissza. Több szakmai versenyen vettem részt, 1999-ben megnyertem a Királyi Szakácsok Nemzetközi Szakácsversenyt. Azóta több belföldi és nemzetközi rendezvényt bonyolítottam le reneszánsz és egyéb stílusban.

A rendezvény, amelyet bármilyen fogadásra, bemutatókra, bálokra, ünnepélyes rendezvényekre, stb. ajánlok, igazi gasztronómiai különlegesség, amellyel - tapasztalataim szerint - nagyon érdekessé, és felejthetetlenné lehet tenni bármilyen rendezvényt. Fogadásokat, bálokat, ünnepségeket, partikat létszám egyeztetéssel tudok vállalni.

A reneszánsz asztal körülbelül 3-13 méter - a rendezvény létszámának függvényében. A rendezvényasztal közepére bordó színű, bársonyból készült sátrat állítok fel, amely 3x3 m alapterületű, négy sarkát zászló díszíti.

A sátorban egy kőből készült tűzhely (mobil) van elhelyezve, ezen cserépedényben a frissen készült ételek találhatók. Az hideg ételeket kőtálakra, cserépedényekben az asztalra tálalom. Preparált madarakkal, vaddisznóbőrrel, marhabőrrel, hordóval, fáklyákkal, stb. korhű eszközökkel díszítem az asztalt. A rendezvény ideje alatt reneszánsz muzsika szól, és én is korhű jelmezben jelenek meg.

Ha a felajánlott lehetőség felkeltette az Ön érdeklődését, akkor a megvalósításban készséggel vennék rész. Természetesen amennyiben más elképzelés, igény merül fel egy hasonló rendezvényt illetően, abban is partner vagyok.

Kérésre szívesen küldök képanyagot és referencia ajánlásokat rendezvényeinkről.