Gasztronómiai kalandozások az elegancia és ízek világában
Németh Attila „Királyi Szakács” tálalásában


Németh Attila Királyi főszakács győztes menüsora!
Az 1999-es Királyi Szakácsok nyomdokán Nemzetközi Szakácsverseny Nagyszakácsi.


Hideg ételek: Saláták:
-Zabkásás sült fürj
-Nyílvesszővel lőtt fácán káposztával hizlalva
-Zöldsása
-Darusása

-Kapornasaláta
-Spárgasaláta
Spízek, nyársak: Zárttéri kemencés harang alatt készült ételek:
-Szoptatós bárány oldala koronára sütve
-Szalonka
- Törpeharcsa zsírral pácolva és egy fácánlé
- Serben pácolt vadkanorr
- Szögelt mustos malaccsülök-pecsenye

Mártások: Főzőtt és kemencében sült halaink:
-Fenyvesmártás
-Galagonyamártás
-Borslémártás

-Kecsegehal kolduslével
-Szegfűborslé harcsához vagy más halakhoz
Raguk és köretek: Étek végi fogásaink:
-Zsemlyegaluska
-Zsályafánk
-Nyúlgomba tejfellel
-Apró fánkocskák
-Gyümölcsök
-Lőnye
-Királyi torta (eperjes és szederjes torta erdei gyümölcsökkel díszítve