Hideg ételek: |
Saláták: |
-Zabkásás sült fürj
-Nyílvesszővel lőtt fácán káposztával hizlalva
-Zöldsása
-Darusása
|
-Kapornasaláta
-Spárgasaláta |
Spízek, nyársak: |
Zárttéri kemencés harang alatt készült ételek: |
-Szoptatós bárány oldala koronára sütve
-Szalonka |
- Törpeharcsa zsírral pácolva és egy fácánlé
- Serben pácolt vadkanorr
- Szögelt mustos malaccsülök-pecsenye
|
Mártások: |
Főzőtt és kemencében sült halaink: |
-Fenyvesmártás
-Galagonyamártás
-Borslémártás
|
-Kecsegehal kolduslével
-Szegfűborslé harcsához vagy más halakhoz |
Raguk és köretek: |
Étek végi fogásaink: |
-Zsemlyegaluska
-Zsályafánk
-Nyúlgomba tejfellel |
-Apró fánkocskák
-Gyümölcsök
-Lőnye
-Királyi torta (eperjes és szederjes torta erdei gyümölcsökkel díszítve |